Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4449
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бєляєва, Світлана Станіславівна | - |
dc.contributor.author | Грузіненко, А.В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-28T08:43:10Z | - |
dc.date.available | 2023-06-28T08:43:10Z | - |
dc.date.issued | 2023-03-23 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4449 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали XIV Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 23–24 березня 2023 року: у 2-х томах. Т. 2 | uk_UA |
dc.subject | бізнес-планування | uk_UA |
dc.subject | пандемія COVID-19 | uk_UA |
dc.title | Особливості бізнес-планування в умовах пандемії | uk_UA |
dc.type | Publication in Conference Proceedings | uk_UA |
dc.citation.spage | 96 | uk_UA |
dc.citation.epage | 98 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Матер-14 конф_Том 2_елект-вид-ня_25.04-23.pdf | 1.44 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.