№1(5) : [14] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 14 of 14
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
49-Текст статті-46-2-10-20230329.pdf.jpg2022Resource potential of ethnic and event tourism in Cherkasy region for patriotic education and development of national consciousnessStarynets, Olena; Shestel, Olena; Старинець, Олена Анатоліївна; Шестель, Олена Геннадіївна
48-Текст статті-45-2-10-20230329.pdf.jpg2022СПА-індустрія як детермінант розвитку медичного туризмуСмочко, Наталія; Лужанска, Тетяна; Смочко, Максим
47-Текст статті-44-2-10-20230329.pdf.jpg2022Формування міста Вінниці як туристичної дестинації: стратегічні цілі, завданняОнищук, Наталія; Корж, Наталія
46-Текст статті-43-2-10-20230329.pdf.jpg2022Ініціативи Всесвітньої туристичної організації щодо стимулювання інноваційних технологій в туризміЖурба, Ігор; Несторишен, Ігор; Матюх, Сергій
45-Текст статті-42-2-10-20230329.pdf.jpg2022Реалії розвитку карнавального туризму в УкраїніЛущик, Марія; Гуцало, Діана
44-Текст статті-41-2-10-20230329.pdf.jpg2022Використання апарату теорії нечітких множин для оцінювання якості турпродуктуЛадик, Софія; Базилюк, Ксенія
43-Текст статті-40-2-10-20230329.pdf.jpg2022Навички когнітивного менеджменту у формуванні якісних характеристик аудитораВасюрченко, Лариса; Сухорученко, Максим
42-Текст статті-39-2-10-20230329.pdf.jpg2022Відновлення рекреаційних територій як перспективний напрямок для розвитку туризмуБєляєва, Світлана Станіславівна; Герман, Ірина Валентинівна
41-Текст статті-38-2-10-20230329.pdf.jpg2022Імплементація управління якістю в туристичному підприємствіБезугла, Людмила; Пилипенко, Ганна; Бондаренко, Людмила
40-Текст статті-37-2-10-20230329.pdf.jpg2022Напрями стимулювання організаційного і соціально-економічного розвитку ресторанного бізнесу в УкраїніПостова, Валентина
39-Текст статті-36-2-10-20230329.pdf.jpg2022Дослідження методичних підходів щодо оцінки ефективності франчайзингових інвестиційних проектів в сфері ресторанного бізнесуМазуркевич, Ірина
38-Текст статті-35-2-10-20230329.pdf.jpg2022Застосування технологій молекулярної кухні як чинник зростання ресторанного сервісуГоршкова, Людмила; Павлюк, Валентина; Ярмолюк, Діна
37-Текст статті-34-2-10-20230329.pdf.jpg2022Динаміка трудових ресурсів в закладах готельного господарстваВівсюк, Ірина
36-Текст статті-33-2-10-20230329.pdf.jpg2022Оптимізація методу аналізу фосфатів для контролю безпечності та якості харчових продуктівВишнікіна, Олена; Лихолат, Олена; Сабіров, Олександр
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 14 of 14