Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1011
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТарасенко, Ярослав Володимирович-
dc.date.accessioned2020-03-17T15:40:00Z-
dc.date.available2020-03-17T15:40:00Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1011-
dc.description.abstractМетодичні рекомендації містять основні теоретичні відомості, практичні завдання до проведення лабораторних робіт та методичні вказівки для виконання цих завдань з дисципліни «Електронна комерція та електронний бізнес» з використанням сучасних технологій та програмного забезпечення. Особлива увага приділяється формуванню навичок створення та використання програмних web-орієнтованих засобів для здійснення усіх етапів комерційної діяльності та ведення електронного бізнесу з урахуванням методів ціноутворення та розробки рекламної кампанії в мережі, оцінки ефективності онлайн-представництв, забезпечення можливості підписання електронних договорів та методів забезпечення безпеки комерційної діяльності в мережі.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЧДТУuk_UA
dc.subjectелектронна комерціяuk_UA
dc.subjectелектронний бізнесuk_UA
dc.subjectвіртуальне підприємствоuk_UA
dc.subjectвіртуальне представництвоuk_UA
dc.subjectелектронні платіжні системиuk_UA
dc.subjectелектронні угодиuk_UA
dc.subjectелектронно-цифровий підписuk_UA
dc.subjectціноутворення в мережіuk_UA
dc.subjectбезпека електронної комерціїuk_UA
dc.titleМетодичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Електронна комерція та електронний бізнес» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності № 126 Інформаційні системи та технології (освітня програма «Web-технології, Web-дизайн») усіх форм навчанняuk_UA
dc.typeMethodical Recommendationsuk_UA
dc.citation.pages30uk_UA
Appears in Collections:Навчальні видання (ФІТІС)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
19-5-10-П.docx80.2 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.