Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1133
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЗагоруйко, Неллі ВІкторівна-
dc.contributor.authorМагльований, Вячеслав Вячеславович-
dc.date.accessioned2020-07-19T08:44:54Z-
dc.date.available2020-07-19T08:44:54Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1133-
dc.description.abstractМагльований В.В. Оцінка екологічності сучасного типу харчування Випускна кваліфікаційна робота: 53с.; 8 рисунків; 9 таблиць; 26 джерел; мультимедійна презентація. Мета роботи: Проаналізувати екологічність харчових продуктів в сучасному типі харчування українців Завдання роботи: провести аналіз літературних джерел стосовно особливостей сучасного типу харчування, коротко охарактеризувати хімічний склад найбільш поширених харчових продуктів-напівфабрикатів та визначити ризики від їх постійного вживання. Об’єкт дослідження: харчові продукти сучасного типу харчування В роботі були охарактеризовані найбільш поширені добавки, що використовуються при виробництві сучасних харчових продуктів, досліджені пріоритетні забруднювачі ґрунтів при вирощуванні сільськогосподарських культур, досліджені тенденції в сучасному харчуванні українців та проаналізовані перспективи розвитку ринку органічних продуктів для споживачів в Україні.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectХАРЧУВАННЯuk_UA
dc.subjectНАПІВФАБРИКАТИuk_UA
dc.subjectСИНТЕТИЧНІ ХАРЧОВІ ПРОДУКТИuk_UA
dc.subjectПЕСТИЦИДИuk_UA
dc.subjectНІТРАТИuk_UA
dc.subjectОРГАНІЧНА ПРОДУКЦІЯuk_UA
dc.titleОцінка екологічності сучасного типу харчуванняuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:101 Екологія (Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природо-користування)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Робота.pdf
  Restricted Access
1.48 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.