Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1133
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Загоруйко, Неллі ВІкторівна | - |
dc.contributor.author | Магльований, Вячеслав Вячеславович | - |
dc.date.accessioned | 2020-07-19T08:44:54Z | - |
dc.date.available | 2020-07-19T08:44:54Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1133 | - |
dc.description.abstract | Магльований В.В. Оцінка екологічності сучасного типу харчування Випускна кваліфікаційна робота: 53с.; 8 рисунків; 9 таблиць; 26 джерел; мультимедійна презентація. Мета роботи: Проаналізувати екологічність харчових продуктів в сучасному типі харчування українців Завдання роботи: провести аналіз літературних джерел стосовно особливостей сучасного типу харчування, коротко охарактеризувати хімічний склад найбільш поширених харчових продуктів-напівфабрикатів та визначити ризики від їх постійного вживання. Об’єкт дослідження: харчові продукти сучасного типу харчування В роботі були охарактеризовані найбільш поширені добавки, що використовуються при виробництві сучасних харчових продуктів, досліджені пріоритетні забруднювачі ґрунтів при вирощуванні сільськогосподарських культур, досліджені тенденції в сучасному харчуванні українців та проаналізовані перспективи розвитку ринку органічних продуктів для споживачів в Україні. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | ХАРЧУВАННЯ | uk_UA |
dc.subject | НАПІВФАБРИКАТИ | uk_UA |
dc.subject | СИНТЕТИЧНІ ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ | uk_UA |
dc.subject | ПЕСТИЦИДИ | uk_UA |
dc.subject | НІТРАТИ | uk_UA |
dc.subject | ОРГАНІЧНА ПРОДУКЦІЯ | uk_UA |
dc.title | Оцінка екологічності сучасного типу харчування | uk_UA |
dc.type | Bachelor Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 101 Екологія (Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природо-користування) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Робота.pdf Restricted Access | 1.48 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.