Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1133
Назва: Оцінка екологічності сучасного типу харчування
Автори: Загоруйко, Неллі ВІкторівна
Магльований, Вячеслав Вячеславович
Ключові слова: ХАРЧУВАННЯ;НАПІВФАБРИКАТИ;СИНТЕТИЧНІ ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ;ПЕСТИЦИДИ;НІТРАТИ;ОРГАНІЧНА ПРОДУКЦІЯ
Дата публікації: 2020
Короткий огляд (реферат): Магльований В.В. Оцінка екологічності сучасного типу харчування Випускна кваліфікаційна робота: 53с.; 8 рисунків; 9 таблиць; 26 джерел; мультимедійна презентація. Мета роботи: Проаналізувати екологічність харчових продуктів в сучасному типі харчування українців Завдання роботи: провести аналіз літературних джерел стосовно особливостей сучасного типу харчування, коротко охарактеризувати хімічний склад найбільш поширених харчових продуктів-напівфабрикатів та визначити ризики від їх постійного вживання. Об’єкт дослідження: харчові продукти сучасного типу харчування В роботі були охарактеризовані найбільш поширені добавки, що використовуються при виробництві сучасних харчових продуктів, досліджені пріоритетні забруднювачі ґрунтів при вирощуванні сільськогосподарських культур, досліджені тенденції в сучасному харчуванні українців та проаналізовані перспективи розвитку ринку органічних продуктів для споживачів в Україні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1133
Розташовується у зібраннях:101 Екологія (Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природо-користування)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Робота.pdf
  Restricted Access
1.48 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.