Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1577
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.date.accessioned2020-10-07T11:11:35Z-
dc.date.available2020-10-07T11:11:35Z-
dc.date.issued2019-03-21-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1577-
dc.description.abstractРозглянуто актуальні питання стратегічного розвитку туристичного та готельноресторанного бізнесу в Україні і світі. Проаналізовано сучасні тенденції, проблеми державного регулювання та інтеграції України до світового простору в галузі туризму. Розкрито актуальні проблеми менеджменту та маркетингу, планування та прогнозування діяльності підприємств туристичного та готельно-ресторанного бізнесу. Проаналізовано науковий базис новітніх технологій в галузі туризму. Для науковців, студентів, аспірантів та фахівців галузіuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleТуристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції, м. Черкаси, 21–22 березня 2019 року: у 2-х томах. Т. 2uk_UA
dc.typeConference Proceedingsuk_UA
dc.citation.pages519uk_UA
Располагается в коллекциях:Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Матеріали 10 конференції ТОМ_2_2019.pdf4.09 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.