Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1577
Title: Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції, м. Черкаси, 21–22 березня 2019 року: у 2-х томах. Т. 2
Issue Date: 21-Mar-2019
Abstract: Розглянуто актуальні питання стратегічного розвитку туристичного та готельноресторанного бізнесу в Україні і світі. Проаналізовано сучасні тенденції, проблеми державного регулювання та інтеграції України до світового простору в галузі туризму. Розкрито актуальні проблеми менеджменту та маркетингу, планування та прогнозування діяльності підприємств туристичного та готельно-ресторанного бізнесу. Проаналізовано науковий базис новітніх технологій в галузі туризму. Для науковців, студентів, аспірантів та фахівців галузі
URI: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1577
Number of Pages: 519
Appears in Collections:Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Матеріали 10 конференції ТОМ_2_2019.pdf4.09 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.