Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1652
Title: | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії : матеріали першої міжнародної науково-практичної конференції, м. Черкаси, 19-20 жовтня 2017 року: у 2-х томах. Том. 1 |
Issue Date: | 19-Oct-2017 |
Abstract: | Розглянуто актуальні економічні, екологічні, та історичні питання в напряму розвитку харчової індустрії. Проаналізовано проблеми інтеграції України в світовий економічний простір, перспективи та тенденції розвитку харчової промисловості в Україні. Розкрито інноваційні шляхи розвитку в індустрії харчування України і світу, розвиток функціонального харчування, як здорового способу життя, інноваційні методи контролю в технології харчових виробництв. Для науковців, студентів, аспірантів та фахівців галузі |
URI: | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1652 |
ISBN: | 978-966-97302-3-7 |
Number of Pages: | 180 |
Appears in Collections: | Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку харчової індустрії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
збірник конференції 01-11-17 том1.pdf | 2.38 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.