Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1655
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.date.accessioned | 2020-11-18T10:19:53Z | - |
dc.date.available | 2020-11-18T10:19:53Z | - |
dc.date.issued | 2018-11-01 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1655 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто актуальні економічні, екологічні, та історичні питання в напряму розвитку харчової індустрії. Проаналізовано проблеми інтеграції України в світовий економічний простір, перспективи та тенденції розвитку харчової промисловості в Україні. Розкрито інноваційні шляхи розвитку в індустрії харчування України і світу, розвиток функціонального харчування, як здорового способу життя, інноваційні методи контролю в технології харчових виробництв. Для науковців, студентів, аспірантів та фахівців галузі | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.title | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії : матеріали другої міжнародної науково-практичної конференції, м. Черкаси, 1-2 листопада 2018 року: у 2-х томах. Том. 2 | uk_UA |
dc.type | Conference Proceedings | uk_UA |
dc.citation.pages | 139 | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку харчової індустрії |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
збірник конференції 2018 том 2.pdf | 1.02 MB | Adobe PDF | ![]() Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.