Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1655
Назва: Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії : матеріали другої міжнародної науково-практичної конференції, м. Черкаси, 1-2 листопада 2018 року: у 2-х томах. Том. 2
Дата публікації: 1-лис-2018
Короткий огляд (реферат): Розглянуто актуальні економічні, екологічні, та історичні питання в напряму розвитку харчової індустрії. Проаналізовано проблеми інтеграції України в світовий економічний простір, перспективи та тенденції розвитку харчової промисловості в Україні. Розкрито інноваційні шляхи розвитку в індустрії харчування України і світу, розвиток функціонального харчування, як здорового способу життя, інноваційні методи контролю в технології харчових виробництв. Для науковців, студентів, аспірантів та фахівців галузі
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1655
Кількість сторінок: 139
Розташовується у зібраннях:Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку харчової індустрії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
збірник конференції 2018 том 2.pdf1.02 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.