Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1655
Название: | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії : матеріали другої міжнародної науково-практичної конференції, м. Черкаси, 1-2 листопада 2018 року: у 2-х томах. Том. 2 |
Дата публикации: | 1-ноя-2018 |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто актуальні економічні, екологічні, та історичні питання в напряму розвитку харчової індустрії. Проаналізовано проблеми інтеграції України в світовий економічний простір, перспективи та тенденції розвитку харчової промисловості в Україні. Розкрито інноваційні шляхи розвитку в індустрії харчування України і світу, розвиток функціонального харчування, як здорового способу життя, інноваційні методи контролю в технології харчових виробництв. Для науковців, студентів, аспірантів та фахівців галузі |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1655 |
Кол-во страниц: | 139 |
Располагается в коллекциях: | Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку харчової індустрії |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
збірник конференції 2018 том 2.pdf | 1.02 MB | Adobe PDF | ![]() Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.