Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1656
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.date.accessioned2020-11-18T10:27:35Z-
dc.date.available2020-11-18T10:27:35Z-
dc.date.issued2019-11-01-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1656-
dc.description.abstractРозглянуто актуальні економічні, екологічні, та історичні питання в напряму розвитку харчової індустрії. Проаналізовано проблеми інтеграції України в світовий економічний простір, перспективи та тенденції розвитку харчової промисловості в Україні. Розкрито інноваційні шляхи розвитку в індустрії харчування України і світу, розвиток функціонального харчування, як здорового способу життя, інноваційні методи контролю в технології харчових виробництв. Для науковців, студентів, аспірантів та фахівців галузіuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleІнтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії : матеріали третьої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 1 листопада 2019 року: у 2-х томах. Том. 1uk_UA
dc.typeConference Proceedingsuk_UA
dc.citation.pages148uk_UA
Розташовується у зібраннях:Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку харчової індустрії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
збірник конференції 2019 том1.pdf2.29 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.