Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1656
Назва: | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії : матеріали третьої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 1 листопада 2019 року: у 2-х томах. Том. 1 |
Дата публікації: | 1-лис-2019 |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто актуальні економічні, екологічні, та історичні питання в напряму розвитку харчової індустрії. Проаналізовано проблеми інтеграції України в світовий економічний простір, перспективи та тенденції розвитку харчової промисловості в Україні. Розкрито інноваційні шляхи розвитку в індустрії харчування України і світу, розвиток функціонального харчування, як здорового способу життя, інноваційні методи контролю в технології харчових виробництв. Для науковців, студентів, аспірантів та фахівців галузі |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1656 |
Кількість сторінок: | 148 |
Розташовується у зібраннях: | Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку харчової індустрії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
збірник конференції 2019 том1.pdf | 2.29 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.