Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1656
Title: Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії : матеріали третьої міжнародної науково-практичної конференції, м. Черкаси, 1 листопада 2019 року: у 2-х томах. Том. 1
Issue Date: 1-Nov-2019
Abstract: Розглянуто актуальні економічні, екологічні, та історичні питання в напряму розвитку харчової індустрії. Проаналізовано проблеми інтеграції України в світовий економічний простір, перспективи та тенденції розвитку харчової промисловості в Україні. Розкрито інноваційні шляхи розвитку в індустрії харчування України і світу, розвиток функціонального харчування, як здорового способу життя, інноваційні методи контролю в технології харчових виробництв. Для науковців, студентів, аспірантів та фахівців галузі
URI: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1656
Number of Pages: 148
Appears in Collections:Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку харчової індустрії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
збірник конференції 2019 том1.pdf2.29 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.