Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1904
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.date.accessioned2021-03-10T07:45:09Z-
dc.date.available2021-03-10T07:45:09Z-
dc.date.issued2020-11-05-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1904-
dc.description.abstractРозглянуто актуальні економічні, екологічні, та історичні пи-тання в напряму розвитку харчової індустрії. Проаналізовано проблеми інтеграції України в світовий економічний простір, перспективи та тенденції розвитку харчової промисловості в Україні. Розкрито інноваційні шляхи розвитку в індустрії харчування України і світу, розвит функціонального харчування, як здорового способу життя, інноваційні методи контролю в технології харчових виробництв. Для науковців, студентів, аспірантів та фахівців галузіuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleІнтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії : матеріали четвертої міжнародної науково-практичної конференції, м. Черкаси, 5 листопада 2020 рокуuk_UA
dc.typeConference Proceedingsuk_UA
dc.citation.pages149uk_UA
Appears in Collections:Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку харчової індустрії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник конференції 4.pdf3.2 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.