Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1904
Назва: | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії : матеріали четвертої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 5 листопада 2020 року |
Дата публікації: | 5-лис-2020 |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто актуальні економічні, екологічні, та історичні пи-тання в напряму розвитку харчової індустрії. Проаналізовано проблеми інтеграції України в світовий економічний простір, перспективи та тенденції розвитку харчової промисловості в Україні. Розкрито інноваційні шляхи розвитку в індустрії харчування України і світу, розвит функціонального харчування, як здорового способу життя, інноваційні методи контролю в технології харчових виробництв. Для науковців, студентів, аспірантів та фахівців галузі |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1904 |
Кількість сторінок: | 149 |
Розташовується у зібраннях: | Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку харчової індустрії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник конференції 4.pdf | 3.2 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.