Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2116
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЧепурда, Лариса Михайлівна-
dc.contributor.authorЛуцький, І.М.-
dc.date.accessioned2021-04-15T12:22:23Z-
dc.date.available2021-04-15T12:22:23Z-
dc.date.issued2021-03-18-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2116-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТуристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХІI Міжнародної науково-практичної конференції, м. Черкаси, 18–19 березня 2021 року: у 2-х томах. Т. 1uk_UA
dc.titleФактори впливу на діяльність готельних мережuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage126uk_UA
dc.citation.epage127uk_UA
Располагается в коллекциях:Наукові роботи студентів та аспірантів (ФЕУ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Луцкий.pdf280.83 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.