Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2658
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Боковня, Анжеліка Олегівна | - |
dc.contributor.author | Циба, Аліна Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2021-10-18T12:31:23Z | - |
dc.date.available | 2021-10-18T12:31:23Z | - |
dc.date.issued | 2020-06 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2658 | - |
dc.description.abstract | Розкрито теоретико-методичні аспекти формування і підвищення якості та конкурентоспроможності продукції підприємства, досліджено конкурентні переваги, вплив та методи оцінки якості та конкурентоспроможності продукції підприємства. Проведено аналіз організаційно-економічної та маркетингової діяльності ТОВ “Комбінат баранкових виробів”, а також досліджено ефективність управління якістю та конкурентоспроможністю продукції підприємства. Наведено пропозиції щодо вдосконалення управління якістю та конкурентоспроможністю продукції підприємства є доцільними, своєчасними, економічно обґрунтованими та можуть бути впровадженими в практичну діяльність ТОВ “Комбінат баранкових виробів”. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | якість продукції | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність продукції | uk_UA |
dc.subject | фактори конкурентоспроможності продукції | uk_UA |
dc.subject | управління якістю продукції | uk_UA |
dc.title | Управління якістю та конкурентоспроможністю продукції підприємства (на матеріалах ТОВ «Комбінат баранкових виробів», м. Ватутіно, Черкаська область) | uk_UA |
dc.type | Bachelor Thesis | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | 075 Маркетинг (Маркетинг) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
КРБ_Циба_А.С..pdf Restricted Access | 1.65 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Запрос копии |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.