Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2658
Назва: Управління якістю та конкурентоспроможністю продукції підприємства (на матеріалах ТОВ «Комбінат баранкових виробів», м. Ватутіно, Черкаська область)
Автори: Боковня, Анжеліка Олегівна
Циба, Аліна Сергіївна
Ключові слова: якість продукції;конкурентоспроможність продукції;фактори конкурентоспроможності продукції;управління якістю продукції
Дата публікації: чер-2020
Короткий огляд (реферат): Розкрито теоретико-методичні аспекти формування і підвищення якості та конкурентоспроможності продукції підприємства, досліджено конкурентні переваги, вплив та методи оцінки якості та конкурентоспроможності продукції підприємства. Проведено аналіз організаційно-економічної та маркетингової діяльності ТОВ “Комбінат баранкових виробів”, а також досліджено ефективність управління якістю та конкурентоспроможністю продукції підприємства. Наведено пропозиції щодо вдосконалення управління якістю та конкурентоспроможністю продукції підприємства є доцільними, своєчасними, економічно обґрунтованими та можуть бути впровадженими в практичну діяльність ТОВ “Комбінат баранкових виробів”.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2658
Розташовується у зібраннях:075 Маркетинг (Маркетинг)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КРБ_Циба_А.С..pdf
  Restricted Access
1.65 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.