Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2658
Title: | Управління якістю та конкурентоспроможністю продукції підприємства (на матеріалах ТОВ «Комбінат баранкових виробів», м. Ватутіно, Черкаська область) |
Authors: | Боковня, Анжеліка Олегівна Циба, Аліна Сергіївна |
Keywords: | якість продукції;конкурентоспроможність продукції;фактори конкурентоспроможності продукції;управління якістю продукції |
Issue Date: | Jun-2020 |
Abstract: | Розкрито теоретико-методичні аспекти формування і підвищення якості та конкурентоспроможності продукції підприємства, досліджено конкурентні переваги, вплив та методи оцінки якості та конкурентоспроможності продукції підприємства. Проведено аналіз організаційно-економічної та маркетингової діяльності ТОВ “Комбінат баранкових виробів”, а також досліджено ефективність управління якістю та конкурентоспроможністю продукції підприємства. Наведено пропозиції щодо вдосконалення управління якістю та конкурентоспроможністю продукції підприємства є доцільними, своєчасними, економічно обґрунтованими та можуть бути впровадженими в практичну діяльність ТОВ “Комбінат баранкових виробів”. |
URI: | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2658 |
Appears in Collections: | 075 Маркетинг (Маркетинг) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
КРБ_Циба_А.С..pdf Restricted Access | 1.65 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.