Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2665
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Шевченко, Наталія Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Фещенко, Сергій Володимирович | - |
dc.date.accessioned | 2021-10-20T08:55:02Z | - |
dc.date.available | 2021-10-20T08:55:02Z | - |
dc.date.issued | 2020-06 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2665 | - |
dc.description.abstract | Вивчено теоретичні основи процесу управління продуктовим портфелем підприємства, вивчено діяльність досліджуваного підприємства. Проведено дослідження та аналіз продуктового портфеля підприємства ПрАТ «Ватутінський м’ясокомбінат». Розроблено рекомендації щодо вдосконалення продуктового портфеля підприємства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | Управління | uk_UA |
dc.subject | Підприємство | uk_UA |
dc.subject | Продуктовий портфель | uk_UA |
dc.title | Управління продуктовим портфелем підприємства (на матеріалах ПрАТ«Ватутінський м’ясокомбінат», м. Ватутіно, Черкаська область) | uk_UA |
dc.type | Bachelor Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 075 Маркетинг (Маркетинг) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КРБ_Фещенко С.В..pdf Restricted Access | 1.09 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.