Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2665
Назва: Управління продуктовим портфелем підприємства (на матеріалах ПрАТ«Ватутінський м’ясокомбінат», м. Ватутіно, Черкаська область)
Автори: Шевченко, Наталія Вікторівна
Фещенко, Сергій Володимирович
Ключові слова: Управління;Підприємство;Продуктовий портфель
Дата публікації: чер-2020
Короткий огляд (реферат): Вивчено теоретичні основи процесу управління продуктовим портфелем підприємства, вивчено діяльність досліджуваного підприємства. Проведено дослідження та аналіз продуктового портфеля підприємства ПрАТ «Ватутінський м’ясокомбінат». Розроблено рекомендації щодо вдосконалення продуктового портфеля підприємства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2665
Розташовується у зібраннях:075 Маркетинг (Маркетинг)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КРБ_Фещенко С.В..pdf
  Restricted Access
1.09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.