Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2765
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Коломицева, Олена Віталіївна | - |
dc.contributor.author | Кісіль, Андрій Олегович | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-11T08:24:37Z | - |
dc.date.available | 2021-11-11T08:24:37Z | - |
dc.date.issued | 2021-06 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2765 | - |
dc.description.abstract | В кваліфікаційній роботі бакалавра розглянуто теоретичні аспекти маркетингової діяльності підприємства, обґрунтовано методику оцінки маркетингової діяльності підприємства. Проаналізовано маркетингову діяльність підприємства, охарактеризовано практику формування персоналу підприємства. Розроблено напрями удосконалення маркетингової діяльності підприємства, проведено ділову оцінку персоналу підприємства. Визначено основні етапи розробки маркетингової стратегії підприємства. Проведено аналіз маркетингової товарної політики на підприємстві ПрАТ «Каплинцівське», с. Каплинці, Пирятинський район, Полтавська область. Проведено оцінку маркетингової товарної політики на підприємстві ПрАТ «Каплинцівське», с. Каплинці, Пирятинський район. Сформовано пропозиції щодо підвищення маркетингової товарної політики на підприємстві ПрАТ «Каплинцівське», с. Каплинці, Пирятинський район, Полтавська область. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | Маркетингова діяльність | uk_UA |
dc.subject | Підприємство | uk_UA |
dc.subject | Маркетинг | uk_UA |
dc.subject | Діяльність підприємста | uk_UA |
dc.title | Удосконалення маркетингової діяльності підприємства (на матеріалах ПАТ «Каплинцівське», с. Каплинці, Пирятинський район, Полтавська область,) | uk_UA |
dc.type | Bachelor Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | 075 Маркетинг (Маркетинг) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
КРБ_Кісіль А.О..pdf Restricted Access | 1.08 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.