Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2768
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Шпильова, Віра Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Олійник, Дмитро Русланович | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-11T08:59:29Z | - |
dc.date.available | 2021-11-11T08:59:29Z | - |
dc.date.issued | 2021-06 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2768 | - |
dc.description.abstract | В кваліфікаційній роботі бакалавра визначено сутність еvent-заходів та їх роль у просуванні продукції підприємства. Обґрунтовано класифікаційні ознаки event-заходів та їх характеристики, узагальнено підходи до визначення ефективності event-маркетингу. Проаналізовано економічну діяльність та проведено SWOT-аналіз підприємства. Розроблено Event-заходи для роздрібного підприємства магазину «М’ясний дім». | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | Продовольчі товари | uk_UA |
dc.subject | Event-заходи | uk_UA |
dc.subject | Товар | uk_UA |
dc.title | Event-заходи в просуванні продовольчих товарів (на матеріалах торгової мережі «М’ясний дім», м. Черкаси) | uk_UA |
dc.type | Bachelor Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | 075 Маркетинг (Маркетинг) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
КРБ_Олійник Д.Р..pdf Restricted Access | 1.12 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.