Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/300
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІвашина, Лілія Леонідівна-
dc.contributor.authorБишовець, Лариса Григорівна-
dc.contributor.authorГаврилюк, Світлана Петрівна-
dc.date.accessioned2019-04-30T18:33:10Z-
dc.date.available2019-04-30T18:33:10Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.issn2413-3965 (online)-
dc.identifier.urihttp://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/300-
dc.description.abstractУ статті розглянуто тенденції та перспективи імплементації інновацій в ресторанному бізнесі як фактору підвищення конкурентоспроможності. На основі систематизації наявних підходів сформульовано понятійний інструментарій в цій сфері. Обґрунтовано необхідність упровадження інноваційних технологій на підприємствах ресторанного господарства. Розглянуто пріоритетні напрями інноваційної діяльності у ресторанному бізнесі, шляхи їх реалізації. Охарактеризовано різновиди інновацій у ресторанному господарстві. Запропоновано систематизацію інновацій за виконуваними функціями закладами ресторанного господарства. Розглянуто основні проблеми імплементації інновацій в ресторанному бізнесі на сучасному етапі розвитку економіки України.uk_UA
dc.description.abstractThe article considers trends and perspectives of implementation of innovations in the restaurant business as a factor for increasing competitiveness. On the basis of systematization of existing approaches, a conceptual apparatus is formulated in this area. The necessity of introduction of innovative technologies at restaurant enterprises is substantiated. The high priority directions of innovative activity in restaurant business and the ways of their implementation are considered. The characteristics of innovations categories in restaurant business are given. The systematization of innovations according to the functions performed by the restaurant establishments is offered. The main problems of implementation of innovations in the restaurant business at the present stage of the development of the Ukrainian economy are considereduk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherГлобальні та національні проблеми економікиuk_UA
dc.subjectінноваціяuk_UA
dc.subjectнововведенняuk_UA
dc.subjectінноваційний розвитокuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectнапрями імплементації інновацій в ресторанахuk_UA
dc.subjectinnovation-
dc.subjectintroduction-
dc.subjectinnovative development-
dc.subjectrestaurant business-
dc.titleПерспективні напрями імплементації інновацій в закладах ресторанного господарства Україниuk_UA
dc.title.alternativePerspective directions of implementation of innovations in Ukraine's restaurant business establishmentsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.citation.issue18uk_UA
dc.citation.spage219uk_UA
dc.citation.epage224uk_UA
dc.subject.specializationdirections of innovation implementation in restaurants-
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
18_2017.pdf10.77 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.