Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3011
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОнопрієнко, Олександр Васильович-
dc.contributor.authorОнопрієнко, Ольга Миколаївна-
dc.date.accessioned2021-12-01T16:14:00Z-
dc.date.available2021-12-01T16:14:00Z-
dc.date.issued2020-11-05-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3011-
dc.description.abstractХарчові добавки - природні або синтезовані речовини, які навмисно вводяться до продуктів харчування з метою надання їм необхідних властивостей (наприклад, органолептичних, технологічних) і не вживаються самостійно у вигляді харчових продуктів або звичайних компонентів їжі.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали четвертої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 5 листопада 2020 року,. Том 1uk_UA
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.subjectдієтичні добавкиuk_UA
dc.titleВизначення, класифікація харчових та дієтичних добавокuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage85uk_UA
dc.citation.epage88uk_UA
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ВИЗНАЧЕННЯ.doc47 kBMicrosoft WordView/Open
Збірник конференції 4.pdfОнопрієнко_85_883.2 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.