Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3011
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Онопрієнко, Олександр Васильович | - |
dc.contributor.author | Онопрієнко, Ольга Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-01T16:14:00Z | - |
dc.date.available | 2021-12-01T16:14:00Z | - |
dc.date.issued | 2020-11-05 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3011 | - |
dc.description.abstract | Харчові добавки - природні або синтезовані речовини, які навмисно вводяться до продуктів харчування з метою надання їм необхідних властивостей (наприклад, органолептичних, технологічних) і не вживаються самостійно у вигляді харчових продуктів або звичайних компонентів їжі. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали четвертої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 5 листопада 2020 року,. Том 1 | uk_UA |
dc.subject | харчування | uk_UA |
dc.subject | дієтичні добавки | uk_UA |
dc.title | Визначення, класифікація харчових та дієтичних добавок | uk_UA |
dc.type | Publication in Conference Proceedings | uk_UA |
dc.citation.spage | 85 | uk_UA |
dc.citation.epage | 88 | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ВИЗНАЧЕННЯ.doc | 47 kB | Microsoft Word | Просмотреть/Открыть | |
Збірник конференції 4.pdf | Онопрієнко_85_88 | 3.2 MB | Adobe PDF | ![]() Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.