Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3011
Назва: | Визначення, класифікація харчових та дієтичних добавок |
Автори: | Онопрієнко, Олександр Васильович Онопрієнко, Ольга Миколаївна |
Ключові слова: | харчування;дієтичні добавки |
Дата публікації: | 5-лис-2020 |
Видавництво: | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали четвертої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 5 листопада 2020 року,. Том 1 |
Короткий огляд (реферат): | Харчові добавки - природні або синтезовані речовини, які навмисно вводяться до продуктів харчування з метою надання їм необхідних властивостей (наприклад, органолептичних, технологічних) і не вживаються самостійно у вигляді харчових продуктів або звичайних компонентів їжі. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3011 |
Початкова сторінка: | 85 |
Кінцева сторінка: | 88 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ВИЗНАЧЕННЯ.doc | 47 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити | |
Збірник конференції 4.pdf | Онопрієнко_85_88 | 3.2 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.