Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3011
Title: Визначення, класифікація харчових та дієтичних добавок
Authors: Онопрієнко, Олександр Васильович
Онопрієнко, Ольга Миколаївна
Keywords: харчування;дієтичні добавки
Issue Date: 5-Nov-2020
Publisher: Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали четвертої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 5 листопада 2020 року,. Том 1
Abstract: Харчові добавки - природні або синтезовані речовини, які навмисно вводяться до продуктів харчування з метою надання їм необхідних властивостей (наприклад, органолептичних, технологічних) і не вживаються самостійно у вигляді харчових продуктів або звичайних компонентів їжі.
URI: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3011
First Page: 85
End Page: 88
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ВИЗНАЧЕННЯ.doc47 kBMicrosoft WordView/Open
Збірник конференції 4.pdfОнопрієнко_85_883.2 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.