Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3013
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorОнопрієнко, Олександр Васильович-
dc.contributor.authorОнопрієнко, Ольга Миколаївна-
dc.date.accessioned2021-12-01T16:30:37Z-
dc.date.available2021-12-01T16:30:37Z-
dc.date.issued2019-11-01-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3013-
dc.description.abstractЗ урахуванням тенденції до зниження потреб людини в енергії, харчовий раціон повинен забезпечувати необхідний рівень життєво необхідних мікронутрієнтів. В цьому аспекті запропонована формула їжі XXI століття, яка забезпечує оптимальне харчування.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали четвертої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 5 листопада 2020 року,. Том 1Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії : матеріали третьої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 1 листопада 2019 року: у 2-х томах. Том. 1uk_UA
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.subjectхарчові цінностіuk_UA
dc.titleКонцепція здорового харчуванняuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage87uk_UA
dc.citation.epage91uk_UA
Располагается в коллекциях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
збірник конференції робоча(1.11. 2019).pdf2.29 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.