Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3013
Title: Концепція здорового харчування
Authors: Онопрієнко, Олександр Васильович
Онопрієнко, Ольга Миколаївна
Keywords: харчування;харчові цінності
Issue Date: 1-Nov-2019
Publisher: Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали четвертої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 5 листопада 2020 року,. Том 1Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії : матеріали третьої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 1 листопада 2019 року: у 2-х томах. Том. 1
Abstract: З урахуванням тенденції до зниження потреб людини в енергії, харчовий раціон повинен забезпечувати необхідний рівень життєво необхідних мікронутрієнтів. В цьому аспекті запропонована формула їжі XXI століття, яка забезпечує оптимальне харчування.
URI: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3013
First Page: 87
End Page: 91
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
збірник конференції робоча(1.11. 2019).pdf2.29 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.