Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3072
Назва: | Інноваційний розвиток підприємств ресторанного бізнесу |
Автори: | Субота, Вікторія Володимирівна |
Ключові слова: | ресторанний бізнес;іноваційні технології |
Дата публікації: | 18-бер-2021 |
Видавництво: | Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХІI Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 18–19 березня 2021 року: у 2-х томах. Т. 1 |
Короткий огляд (реферат): | Робота зорієнтована на пошуки і налагодження нових інноваційних технологій господарювання. Висвітлено важливі напрями у роботі ресторанного бізнесу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3072 |
Початкова сторінка: | 102 |
Кінцева сторінка: | 104 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Інноваційний розвиток підприємств ресторанного бізнесу.pdf | 1.58 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.