Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3072
Назва: Інноваційний розвиток підприємств ресторанного бізнесу
Автори: Субота, Вікторія Володимирівна
Ключові слова: ресторанний бізнес;іноваційні технології
Дата публікації: 18-бер-2021
Видавництво: Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХІI Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 18–19 березня 2021 року: у 2-х томах. Т. 1
Короткий огляд (реферат): Робота зорієнтована на пошуки і налагодження нових інноваційних технологій господарювання. Висвітлено важливі напрями у роботі ресторанного бізнесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3072
Початкова сторінка: 102
Кінцева сторінка: 104
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Інноваційний розвиток підприємств ресторанного бізнесу.pdf1.58 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.