Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3074
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.date.accessioned2021-12-02T11:32:11Z-
dc.date.available2021-12-02T11:32:11Z-
dc.date.issued2020-03-18-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3074-
dc.description.abstractРобота висвітлює іноваційні шляхи планування і побудови готельно-ресторанних комплексів - сучасне обладнення, новітні технології, конкурентність.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТуристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХI Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 19–20 березня 2020 року: у 2-х томах. Т. 1uk_UA
dc.subjectіноваціїuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнезuk_UA
dc.subjectготельна сфераuk_UA
dc.subjectтуристиuk_UA
dc.titleІнноваційні підходи в управлінні готельно-ресторанним бізнесомuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage122uk_UA
dc.citation.epage125uk_UA
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.