Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3074
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.date.accessioned2021-12-02T11:32:11Z-
dc.date.available2021-12-02T11:32:11Z-
dc.date.issued2020-03-18-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3074-
dc.description.abstractРобота висвітлює іноваційні шляхи планування і побудови готельно-ресторанних комплексів - сучасне обладнення, новітні технології, конкурентність.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТуристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХI Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 19–20 березня 2020 року: у 2-х томах. Т. 1uk_UA
dc.subjectіноваціїuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнезuk_UA
dc.subjectготельна сфераuk_UA
dc.subjectтуристиuk_UA
dc.titleІнноваційні підходи в управлінні готельно-ресторанним бізнесомuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage122uk_UA
dc.citation.epage125uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Інноваційні підходи в управлінні готельно-ресторанним.pdf2.73 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.