Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3074
Назва: Інноваційні підходи в управлінні готельно-ресторанним бізнесом
Ключові слова: іновації;готельно-ресторанний бізнез;готельна сфера;туристи
Дата публікації: 18-бер-2020
Видавництво: Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХI Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 19–20 березня 2020 року: у 2-х томах. Т. 1
Короткий огляд (реферат): Робота висвітлює іноваційні шляхи планування і побудови готельно-ресторанних комплексів - сучасне обладнення, новітні технології, конкурентність.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3074
Початкова сторінка: 122
Кінцева сторінка: 125
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Інноваційні підходи в управлінні готельно-ресторанним.pdf2.73 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.