Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3074
Title: Інноваційні підходи в управлінні готельно-ресторанним бізнесом
Keywords: іновації;готельно-ресторанний бізнез;готельна сфера;туристи
Issue Date: 18-Mar-2020
Publisher: Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХI Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 19–20 березня 2020 року: у 2-х томах. Т. 1
Abstract: Робота висвітлює іноваційні шляхи планування і побудови готельно-ресторанних комплексів - сучасне обладнення, новітні технології, конкурентність.
URI: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3074
First Page: 122
End Page: 125
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.