Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3101
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorChepurda, Hanna-
dc.contributor.authorЧепурда, Ганна Миколаївна-
dc.date.accessioned2021-12-02T14:17:30Z-
dc.date.available2021-12-02T14:17:30Z-
dc.date.issued2020-03-19-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3101-
dc.description.abstractРозглянуто актуальні питання стратегічного розвитку туристичного та готельно ресторанного бізнесу в Україні і світі. Проаналізовано сучасні тенденції, проблеми дер жавного регулювання та інтеграції України до світового простору в галузі туризму. Розк рито актуальні проблеми менеджменту та маркетингу, планування та прогнозування дія льності підприємств туристичного та готельно-ресторанного бізнесу. Проаналізовано науковий базис новітніх технологій в галузі туризму. Для науковців, студентів, аспірантів та фахівців галузі.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherТуристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХI Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 19–20 березня 2020 року: у 2-х томах. Т. 1uk_UA
dc.titleSocially responsible tourism: industry initiativesuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage10uk_UA
dc.citation.epage12uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Матеріали_XI_Міжнародної_науково-практич.pdf2.73 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.