Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3101
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Chepurda, Hanna | - |
dc.contributor.author | Чепурда, Ганна Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-02T14:17:30Z | - |
dc.date.available | 2021-12-02T14:17:30Z | - |
dc.date.issued | 2020-03-19 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3101 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто актуальні питання стратегічного розвитку туристичного та готельно ресторанного бізнесу в Україні і світі. Проаналізовано сучасні тенденції, проблеми дер жавного регулювання та інтеграції України до світового простору в галузі туризму. Розк рито актуальні проблеми менеджменту та маркетингу, планування та прогнозування дія льності підприємств туристичного та готельно-ресторанного бізнесу. Проаналізовано науковий базис новітніх технологій в галузі туризму. Для науковців, студентів, аспірантів та фахівців галузі. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХI Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 19–20 березня 2020 року: у 2-х томах. Т. 1 | uk_UA |
dc.title | Socially responsible tourism: industry initiatives | uk_UA |
dc.type | Publication in Conference Proceedings | uk_UA |
dc.citation.spage | 10 | uk_UA |
dc.citation.epage | 12 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Матеріали_XI_Міжнародної_науково-практич.pdf | 2.73 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.