Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3101
Назва: | Socially responsible tourism: industry initiatives |
Автори: | Chepurda, Hanna Чепурда, Ганна Миколаївна |
Дата публікації: | 19-бер-2020 |
Видавництво: | Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХI Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 19–20 березня 2020 року: у 2-х томах. Т. 1 |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто актуальні питання стратегічного розвитку туристичного та готельно ресторанного бізнесу в Україні і світі. Проаналізовано сучасні тенденції, проблеми дер жавного регулювання та інтеграції України до світового простору в галузі туризму. Розк рито актуальні проблеми менеджменту та маркетингу, планування та прогнозування дія льності підприємств туристичного та готельно-ресторанного бізнесу. Проаналізовано науковий базис новітніх технологій в галузі туризму. Для науковців, студентів, аспірантів та фахівців галузі. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3101 |
Початкова сторінка: | 10 |
Кінцева сторінка: | 12 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Матеріали_XI_Міжнародної_науково-практич.pdf | 2.73 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.