Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3101
Title: Socially responsible tourism: industry initiatives
Authors: Chepurda, Hanna
Чепурда, Ганна Миколаївна
Issue Date: 19-Mar-2020
Publisher: Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХI Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 19–20 березня 2020 року: у 2-х томах. Т. 1
Abstract: Розглянуто актуальні питання стратегічного розвитку туристичного та готельно ресторанного бізнесу в Україні і світі. Проаналізовано сучасні тенденції, проблеми дер жавного регулювання та інтеграції України до світового простору в галузі туризму. Розк рито актуальні проблеми менеджменту та маркетингу, планування та прогнозування дія льності підприємств туристичного та готельно-ресторанного бізнесу. Проаналізовано науковий базис новітніх технологій в галузі туризму. Для науковців, студентів, аспірантів та фахівців галузі.
URI: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3101
First Page: 10
End Page: 12
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Матеріали_XI_Міжнародної_науково-практич.pdf2.73 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.