Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3208
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧепурда, Лариса Михайлівна-
dc.contributor.authorТаньков, Костянтин Миколайович-
dc.contributor.authorКуракін, Олександр Борисович-
dc.date.accessioned2021-12-09T13:44:15Z-
dc.date.available2021-12-09T13:44:15Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3208-
dc.description.abstractУ навчальному посібнику викладено теоретичні основи та практичний інструмент організації го-тельного господарства. Розкриваються питання сутності готельного бізнесу і готельного продукту; орга-нізації готельного господарства та його функціонального призначення. Приділена увага організації ос-новних і допоміжних процесів готельного обслуговування; аналізуються проблеми інженерно-технічної експлуатації готелю та організації ефективної роботи готельного персоналу. Посібник адресований студентам спеціальності «Готельно-ресторанна справа», викладачам вищих начальних закладів та фахівцям, які працюють у сфері гостинності.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЧеркаси: ЧДТУuk_UA
dc.titleОрганізація готельного господарства. Теорія і практика : навчальний посібникuk_UA
dc.typeHandbookuk_UA
dc.citation.pages427uk_UA
Appears in Collections:Навчальні видання (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2015-ОГГ-Навч.-посібник.pdf2.9 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.