Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3208
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чепурда, Лариса Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Таньков, Костянтин Миколайович | - |
dc.contributor.author | Куракін, Олександр Борисович | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-09T13:44:15Z | - |
dc.date.available | 2021-12-09T13:44:15Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3208 | - |
dc.description.abstract | У навчальному посібнику викладено теоретичні основи та практичний інструмент організації го-тельного господарства. Розкриваються питання сутності готельного бізнесу і готельного продукту; орга-нізації готельного господарства та його функціонального призначення. Приділена увага організації ос-новних і допоміжних процесів готельного обслуговування; аналізуються проблеми інженерно-технічної експлуатації готелю та організації ефективної роботи готельного персоналу. Посібник адресований студентам спеціальності «Готельно-ресторанна справа», викладачам вищих начальних закладів та фахівцям, які працюють у сфері гостинності. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Черкаси: ЧДТУ | uk_UA |
dc.title | Організація готельного господарства. Теорія і практика : навчальний посібник | uk_UA |
dc.type | Handbook | uk_UA |
dc.citation.pages | 427 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2015-ОГГ-Навч.-посібник.pdf | 2.9 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.