Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3214
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorШестель, Олена Геннадіївна-
dc.contributor.authorКуракін, Олександр Борисович-
dc.date.accessioned2021-12-10T10:07:03Z-
dc.date.available2021-12-10T10:07:03Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.isbn978-917-7886-27-2-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3214-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherХарків : Новий курсuk_UA
dc.titleСпецифіка міжкультурної комунікації в професійній діяльності фахівців сфери послугuk_UA
dc.typeBook chapteruk_UA
dc.citation.spage116uk_UA
dc.citation.epage121uk_UA
dc.title.bookСтратегії сталого розвитку в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі: можливості і проблеми запровадження в Україні : колективна монографія / за заг. ред. д.і.н., проф. Г.М. Чепурдиuk_UA
Располагается в коллекциях:Навчальні видання (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Шестель, Куракін.pdf516.05 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть
Монографія 2021.pdf2.54 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.