Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3263
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorChepurda, Hanna-
dc.contributor.authorYurchenko, S.O.-
dc.contributor.authorЧепурда, Ганна Миколаївна-
dc.contributor.authorЮрченко, С.О.-
dc.date.accessioned2021-12-17T11:27:07Z-
dc.date.available2021-12-17T11:27:07Z-
dc.date.issued2019-03-21-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3263-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherТуристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 21–22 березня 2019 року: у 2-х томах. Т. 2uk_UA
dc.titleThe main world tendencies of the higher management sector of hotel and restaurant business in recent yearsuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage187uk_UA
dc.citation.epage189uk_UA
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Матеріали 10 конференції ТОМ_2_2019-188-190.pdf249.17 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.