Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3263
Назва: The main world tendencies of the higher management sector of hotel and restaurant business in recent years
Автори: Chepurda, Hanna
Yurchenko, S.O.
Чепурда, Ганна Миколаївна
Юрченко, С.О.
Дата публікації: 21-бер-2019
Видавництво: Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 21–22 березня 2019 року: у 2-х томах. Т. 2
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3263
Початкова сторінка: 187
Кінцева сторінка: 189
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Матеріали 10 конференції ТОМ_2_2019-188-190.pdf249.17 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.