Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3279
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Chepurda, Hanna | - |
dc.contributor.author | Diachenko, А.М. | - |
dc.contributor.author | Чепурда, Ганна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Дяченко, А.М. | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-20T10:24:45Z | - |
dc.date.available | 2021-12-20T10:24:45Z | - |
dc.date.issued | 2020-03-19 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3279 | - |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Матеріали ХІ Міжнародної науково-практичної конференції «Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми ро-звитку та регулювання». Т. 2 | uk_UA |
dc.title | Foodpairing as a modern trend of restaurant business | uk_UA |
dc.type | Publication in Conference Proceedings | uk_UA |
dc.citation.spage | 268 | uk_UA |
dc.citation.epage | 269 | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Матеріали 11 конференції Том_2_2020-269-270.pdf | 159.44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.