Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3279
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorChepurda, Hanna-
dc.contributor.authorDiachenko, А.М.-
dc.contributor.authorЧепурда, Ганна Миколаївна-
dc.contributor.authorДяченко, А.М.-
dc.date.accessioned2021-12-20T10:24:45Z-
dc.date.available2021-12-20T10:24:45Z-
dc.date.issued2020-03-19-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3279-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherМатеріали ХІ Міжнародної науково-практичної конференції «Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми ро-звитку та регулювання». Т. 2uk_UA
dc.titleFoodpairing as a modern trend of restaurant businessuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage268uk_UA
dc.citation.epage269uk_UA
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Матеріали 11 конференції Том_2_2020-269-270.pdf159.44 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.