Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3279
Назва: Foodpairing as a modern trend of restaurant business
Автори: Chepurda, Hanna
Diachenko, А.М.
Чепурда, Ганна Миколаївна
Дяченко, А.М.
Дата публікації: 19-бер-2020
Видавництво: Матеріали ХІ Міжнародної науково-практичної конференції «Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми ро-звитку та регулювання». Т. 2
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3279
Початкова сторінка: 268
Кінцева сторінка: 269
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Матеріали 11 конференції Том_2_2020-269-270.pdf159.44 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.