Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3279
Назва: | Foodpairing as a modern trend of restaurant business |
Автори: | Chepurda, Hanna Diachenko, А.М. Чепурда, Ганна Миколаївна Дяченко, А.М. |
Дата публікації: | 19-бер-2020 |
Видавництво: | Матеріали ХІ Міжнародної науково-практичної конференції «Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми ро-звитку та регулювання». Т. 2 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3279 |
Початкова сторінка: | 268 |
Кінцева сторінка: | 269 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Матеріали 11 конференції Том_2_2020-269-270.pdf | 159.44 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.