Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3279
Title: | Foodpairing as a modern trend of restaurant business |
Authors: | Chepurda, Hanna Diachenko, А.М. Чепурда, Ганна Миколаївна Дяченко, А.М. |
Issue Date: | 19-Mar-2020 |
Publisher: | Матеріали ХІ Міжнародної науково-практичної конференції «Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми ро-звитку та регулювання». Т. 2 |
URI: | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3279 |
First Page: | 268 |
End Page: | 269 |
Appears in Collections: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Матеріали 11 конференції Том_2_2020-269-270.pdf | 159.44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.