Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3279
Title: Foodpairing as a modern trend of restaurant business
Authors: Chepurda, Hanna
Diachenko, А.М.
Чепурда, Ганна Миколаївна
Дяченко, А.М.
Issue Date: 19-Mar-2020
Publisher: Матеріали ХІ Міжнародної науково-практичної конференції «Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми ро-звитку та регулювання». Т. 2
URI: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3279
First Page: 268
End Page: 269
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Матеріали 11 конференції Том_2_2020-269-270.pdf159.44 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.