Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3296
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБєляєва, Світлана Станіславівна-
dc.date.accessioned2021-12-20T14:18:15Z-
dc.date.available2021-12-20T14:18:15Z-
dc.date.issued2019-11-01-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3296-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали третьої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 1 листопада 2019 року. Том 1uk_UA
dc.titleДержавне регулювання дотримання вимог щодо безпечності та якості харчових продуктівuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage130uk_UA
dc.citation.epage134uk_UA
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
збірник конференції 2019 том1.pdfБєляєва_130_1342.29 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.