Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3296
Назва: | Державне регулювання дотримання вимог щодо безпечності та якості харчових продуктів |
Автори: | Бєляєва, Світлана Станіславівна |
Дата публікації: | 1-лис-2019 |
Видавництво: | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали третьої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 1 листопада 2019 року. Том 1 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3296 |
Початкова сторінка: | 130 |
Кінцева сторінка: | 134 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
збірник конференції 2019 том1.pdf | Бєляєва_130_134 | 2.29 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.