Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3296
Title: Державне регулювання дотримання вимог щодо безпечності та якості харчових продуктів
Authors: Бєляєва, Світлана Станіславівна
Issue Date: 1-Nov-2019
Publisher: Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали третьої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 1 листопада 2019 року. Том 1
URI: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3296
First Page: 130
End Page: 134
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
збірник конференції 2019 том1.pdfБєляєва_130_1342.29 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.