Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3296
Title: | Державне регулювання дотримання вимог щодо безпечності та якості харчових продуктів |
Authors: | Бєляєва, Світлана Станіславівна |
Issue Date: | 1-Nov-2019 |
Publisher: | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали третьої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 1 листопада 2019 року. Том 1 |
URI: | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3296 |
First Page: | 130 |
End Page: | 134 |
Appears in Collections: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
збірник конференції 2019 том1.pdf | Бєляєва_130_134 | 2.29 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.