Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3324
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІвашина, Лілія Леонідівна-
dc.date.accessioned2021-12-22T13:34:57Z-
dc.date.available2021-12-22T13:34:57Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.issn2313-2165-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3324-
dc.description.abstractУ статті розглянуто стан ресторанного господарства в Україні. Охарактеризовано основні тенденції розвитку ресторанного бізнесу. Розглянуто нові формати закладів ресторанного господарства та інноваційні підходи для утримання постійних відвідувачів та залучення нових в умовах конкуренції. Доведено, що впровадження інновацій забезпечує закладам ресторанного господарства конкурентні переваги.uk_UA
dc.description.abstractThe article deals with the state of the restaurant economy of Ukraine. The main tendencies of restaurant business development have been described. New formats of restaurants have been considered and innovative approaches have been taken to keep the regular visitors and attract new ones in a competitive environment. It has been analyzed that the introduction of innovations provides competitive advantages to restaurants in the restaurant industry.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЕкономіка і суспільствоuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectтенденції розвиткуuk_UA
dc.subjectінноваційні підходиuk_UA
dc.subjectформати ресторанівuk_UA
dc.subjectrestaurant economyuk_UA
dc.subjectdevelopment trendsuk_UA
dc.subjectinnovative approachesuk_UA
dc.subjectrestaurant formatsuk_UA
dc.titleПерспективи розвитку ресторанного бізнесу як складника індустрії гостинностіuk_UA
dc.title.alternativeProspects for the development for restaurant business, as part of the hospitality industryuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.citation.issue14uk_UA
dc.citation.spage597uk_UA
dc.citation.epage600uk_UA
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Економіка і суспільство_2018_14.pdf138.92 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.