Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3324
Назва: | Перспективи розвитку ресторанного бізнесу як складника індустрії гостинності |
Інші назви: | Prospects for the development for restaurant business, as part of the hospitality industry |
Автори: | Івашина, Лілія Леонідівна |
Ключові слова: | ресторанне господарство;тенденції розвитку;інноваційні підходи;формати ресторанів;restaurant economy;development trends;innovative approaches;restaurant formats |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Економіка і суспільство |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуто стан ресторанного господарства в Україні. Охарактеризовано основні тенденції розвитку ресторанного бізнесу. Розглянуто нові формати закладів ресторанного господарства та інноваційні підходи для утримання постійних відвідувачів та залучення нових в умовах конкуренції. Доведено, що впровадження інновацій забезпечує закладам ресторанного господарства конкурентні переваги. The article deals with the state of the restaurant economy of Ukraine. The main tendencies of restaurant business development have been described. New formats of restaurants have been considered and innovative approaches have been taken to keep the regular visitors and attract new ones in a competitive environment. It has been analyzed that the introduction of innovations provides competitive advantages to restaurants in the restaurant industry. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3324 |
ISSN: | 2313-2165 |
Випуск: | 14 |
Початкова сторінка: | 597 |
Кінцева сторінка: | 600 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Економіка і суспільство_2018_14.pdf | 138.92 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.