Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3349
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Субота, Вікторія Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-23T13:53:13Z | - |
dc.date.available | 2021-12-23T13:53:13Z | - |
dc.date.issued | 2020-11-05 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3349 | - |
dc.description.abstract | Фізіологічні потреби людини, енергетичний ресурс - залежать від якості харчових продуктів в тому числі. В матеріалі висвітлені шляхи захисту людини від негативних впливів харчових продуктів, і досягнення комфортних безпечних умов життєдіяльності завдяки системі управління якістю, зокрема її складової – системи “Критичної контрольної точки аналізу небезпечного фактору”. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали четвертої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 5 листопада 2020 року. Том 1 | uk_UA |
dc.subject | контроль якості | uk_UA |
dc.subject | НАССР | uk_UA |
dc.subject | продукти харчування | uk_UA |
dc.subject | фільсифікація товарів | uk_UA |
dc.title | Безпека та технології харчових продуктів | uk_UA |
dc.type | Publication in Conference Proceedings | uk_UA |
dc.citation.spage | 92 | uk_UA |
dc.citation.epage | 95 | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Матеріали конференції (листопад 2020).pdf | 3.2 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.